Máme Bezva učitelku 2019-20!

Ačkoli na předních příčkách se letos objevilo více výborných učitelů, jejichž práce si velmi vážíme, po osobním pohovoru i návštěvě ukázkové hodiny Dana Brouzdová přesvědčila zástupce Nadace JABLOTRON, že ocenění si zaslouží právě ona.

Od veřejnosti přišlo přes 20 nominací s jejím jménem, v nichž žáci, rodiče žáků i kolegové popisovali, proč by si ocenění zasloužila. Dana Broudzová je jejich slovy lidská, tolerantní, chápavá, zároveň akční, cílevědomá a přísná. Umí děti zaujmout a nebojí se nových metod a forem výuky, takže učení je pak pro děti zábavné a dobrodružné. K dětem přistupuje jako k individualitám, naslouchá jim, dokáže je motivovat a inspirovat. Vede je k samostatnosti a současně klade důraz na týmového ducha, pro stmelení kolektivu neváhá zorganizovat akci pro děti a rodiče ve svém volném čase. Děti ji obdivují, milují a do školy se těší.

Ocenění jsme letošní Bezva učitelce předali přímo ve škole, před její třídou, a jako poděkování za výjimečný přínos jsme jí předali šek na 50.000 Kč, které může využít dle libosti.